Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

09 de maig 2010

FERMALLS DE FELTRE PER A LES NOSTRES MARES...

Els alumnes de I5, aquest any han arriscat molt i han fet un fermalls (broches) de feltre per a les seues mares....
Els xiquets i xiquetes volien que les seues mares estigueren a la ultima moda... 


La veritat que s'ho han passat molt rebe elaborant els fermalls, ha après a tallar tela i a cosir.....
 TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!


Aci vos deixe un enllaç a un video d'imatges dels alumnes realitzant els fermalls.




Materials que necessitem:

  • Feltre de colors
  • Imperdibles, amb una base plana per pegar-los
  • Fil
  • Botos
  • Agulles de punta grossa (per a que no es pungen)
  • Silicona líquida



GRÀCIES A CIRA PER LES FOTOS!!

Ací trobareu la plantilla de les Flors

02 de maig 2010

FEM PA!!

La nostra companya Noelia (Educadora a Infantil), el divendres ens va portar la seua panificadora per vore com podem fer-nos pa a la nostra casa.


Noelia, va portar els ingredients necessaris i amb la ajuda dels xiquets i xiquetes va posar el ingredients del Pa a la panificadora per a que alli es barrejaren i es fera la massa.Desprès posaren a coure el pa.


MIREU QUE BO!!

HA ARRIBAT LA PRIMAVERA A LA CLASSE DE 5 ANYS!!

Una manera fàcil de decorar l'aula.
Es tracta de que els xiquets i les xiquetes, dobleguen un full per la mitat i retallen una mitja papallona al full, quan obriguen el full eixirà una gran papallona.









A QUÉ PAREIX QUE LES PAPALLONES
 VOLEN AL NOSTRE PATI??



Si els xiquets o xiquetes encara no retallen massa bé o encara punxen  el que podem fer es dibuixar la mitja papallona a la fulla doblegada i que ells retallen o punxen per les linies...



UN JARRO PER A LA NOSTRA MARE!!

El xiquets i xiquets de 3 i 4 anys, han realitzat un precios jarrò com a regal per al dia de la mare!! Incloses dues floretes (fetes amb molta ajuda per part de les mestres)
Necessitem:

  • Botelles d'aigua transparents.
  • Goments
  • Cinta adhesiva de color
  • Paper de seda de varios colors
  • Canyetes
Preparació:
  1. Tallem les botelles en dues parts, la part de dalt de la botella i la part de baix. Serà un pam per cada part. desprès les ajuntem amb cinta adhesiva de color.
  2. Els xiquets i xiquetes peguen gomets al voltant de tota la botella, per deixar-la ben bonica.
  3. Desprès amb canyetes i paper de seda realitzarem les flors: 
    • Envoliquem la canueta amb una tira llarga de paper de seda verd, pegant les dues puntes de la canya amb celo, per a que el paper no s'en vaja.
    • Desprès amb uns 8 troços rectangulars de paper de seda roig o groc, (o del color que mes ens agradi) els doblegem i pasem una de les puntes de la canyeta per el paper i el peguem ben fort amb celo. 
    • Anem fent la forma de la rosa.
  4. Per últim col·loquem les roses dins del jarrò.

IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.