Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

27 de novembre 2011

PROBLEMES VISUALS

La Cristina Melo Zamora, m'ha enviat un missatge al mur del facebook amb un material prou interesant. Es tracta de lo següent:
Hola mestres! Ara que estic fent càcul mental a P5, trobo que prèviament és molt útil fer aquests problemes visuals perquè es posin en situació abans de fer-ho mentalment. Deixo el link, però també proposo que penjeu alguns problemes matemàtics visuals, històries matemàtiques, q pogueu tenir per així tenir més totes plegades. petons.http://www.xtec.es/%7Edvert/prob/0.swf

La veritat que és un gran material, com diu Cristina hi haura que buscar problemes visuals per treballar amb els alumnes.

23 de novembre 2011

Jornades #LLENGUAITIC a Castelló de la Plana

Fa tant sols unes hores que acabe d'arribar a casa de les IV Jornades de "Llengua i Tic", Organitzades per Escola Valenciana, dintre del Vè Congrés d'aquesta identitat.

Els organitzadors d'aquestes jornades ha volgut ue El Racó de l'Infant estiga present en elles, i em varen demanar que fera una presentació del bloc i dels tots els recursos i enllaços que el bloc té.

La veritat que tenia uns nervis de por, però crec que la presentació ha eixit molt bé. L'he dividida en dues parts, una amb una presentació prezi per tal de dir que és per a mi el Racó i per tal de introduïr una mica el bloc. La segona part hem estat observant els links, recursos, etiquetes, idees, ... que es poden trobar.

Vos deixe la presentació avore que vos sembla:



Per cert, podeu formar part de la xarxa ning d'escola valenciana, sols teniu que aderir-vos:



Rudolf el petit cérvol

Hola estimats seguidors i estimades seguidores del Racó de l'infant. ja s'acosten les festes del Nadal, les festes més esperades pels nostres alumnes. 
Carol Esquina, una gran seguidora del Racó ens ha enviat unes manualitats nadalenca, la veritat que és molt divertida i atractiva. Carol ens mostra dues manualitats:

Rodolf el petit cérvol (5 anys):
Rodolf el petit cérvol. Fet amb les mans.Els materials emprats son:  Foam o Goma Eva de color taronja, cartró ondulat (el que fan servir els pintors per no embrutar el terra), ulls mòvils i un gomet vermell tamany mitjà... i ja tenim el nostre Rodolf! Aquesta manualitat la han realitzat nens i nenes d' Ed. Infantil 5 anys. :)

Rodolf el petit cérvol (4anys):
Molt fàcil. Els infants de 4 anys han pintat el seu peu i les seves mans amb ceres toves i els infants de 5 anys amb pintura. Un gomet vermell és el nas i un parell d' ulls mòvils. Els nens i nenes han gaudit molt!

Espere que vos agraden molt. La veritat que a mi m'han encantat!!

09 de novembre 2011

UN ALTRE PREMI, PER AL RACÓ!!

Mare, açó és un no parar de rebre premis. I amés aquest ens arriba per part doble. Ens l'envia l'Estrellita de Material d'infantil i l'Eugenia de Mira què fem ara!!




Ara, cal seguir les instruccions del premi :
-Dir qui te l'envia.
El premi com ja he dit ens l'envia L'estrellita del bloc Material d'infantil i Eugenia del bloc de Mira què fem ara!!

-Dir set coses sobre un mateix.
  1. Sóc mestra d'educació infantil, i m'encanta el meu treball.
  2. Sóc una enganxada de la xarxa, 
  3. Cree materials nou per  a la meua aula, m'encanta crear coses noves.
  4. Cada dia m'agrada més tindre el meu blocfill, tenim una molt bona relació.
  5. Dintre d'uns dies el racó de l'infant serà expossat en unes jornades de llengua i TIc, i no puc estar més nerviosa i contenta a la vegada.
  6. Estic de reformes a la nostra casa, i estic molt ilusionada, perque el resultat serà meravellos.
  7. En aquest punt, recordar a les meues companyes blocaires Laura Cuenca Ses Meves Feinetes i a Estrella Vilar Idees Magistral, tinc moltes ganes de poder realitzar el projecte que tenim entre mans.
-Enviar-lo a 15 blogs amics.
Ostres 15 blocs, haja que vaig.
IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.