Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

31 de desembre 2011

FELIÇ ENTRADA D'ANY


ESPERE QUE PASSEU UNA BONA NIT AMB ELS VOSTRES. QUE L'ANY QUE COMENÇA SIGA IGUAL HO MILLOR QUE EL QUE ACABA.


FELIÇ 2012

22 de desembre 2011

RACONERS...... BON NADAL

Ara son les 16.30 del 22 de Desembre, les  vacances de Nadal ja han començat,  o estan apunt de començar.
A la meua escola, Villar Palasí de Sagunt, acaba de sonar la música, la xicalla fa filera i marxen cap a casa per gaudir amb les seues families d'aquestos dies tant especials. Els desitjaré BON NADAL a les meues companyes, i ens despedirem fins al 9 de Gener.

Vosaltres supose que estareu fent el mateix, vos despedireu del vostres companys desitjant un Feliç Nadal a tothom, alguns marxareu a casa caminant, un altres al poble del costat, altres tindreu uns quant kilometres fins arribar a casa i passar un grans dies amb la familia.

Vuic desitjar-vos que passeu unes bones festes, que gaudiu de cada moment dels dies que vindran a partir d'avui. Sigau molt feliços, i gaudiu com si foreu nens i nenes. 



BENVINGUT HINVERN

BENVINGUT SIGA L'HIVERN.
En aquest moment arriba l'hivern, amb ell les festes de Nadal, les vacances, uns dies per a gaudir amb la família. Però sobretot arriba el fred, ens tapem amb gorros i bufandes, guants i roba abrigadeta.

Al llocs alts caurà la neu, els dies de més fred tot es gelarà...

19 de desembre 2011

ESPELMES AMB CAPSULETES NESPRESSO

La nostra col·laboradora Carol Esquinas ens ha tornat a deixar una idea molt xula i divertida per al Nadal. Estracten d'unes espelmes fetes amb una base de càpsules de Nespresso.

Necessitem:

  • Plastelina o fang
  • Càpsules de Nespresso
  • Llaç
  • Espelma
Com diu Carol, és una manualitat fàcil, econòmica i divertida!!

Font: diu Carol que la idea l'han trobat a internet.

BOLES DE VIDRE NADALENQUES

Per a aquestos nadals, a les aules de 5 anys hem elaborat una meravellosa manualitat. Es tracta de una Bola de Vidre Nadalenca.


Per a la seua realització em necessitat:
  • Figuretes del Betlem (jo les he comprades al xinos)
  • Silicona transparent per pegar les figuretes.
  • Pots de vidre nets i sense etiquetes.
  • Aigua
  • Glicerina
  • Purpurina de colors.
Elaboració de la Manualitat:
  1. Pegar la figureta dintre del pot de vidre.
  2. Deixar secar durant un dies.
  3. Posar aigua fins quasi omplir el pot.
  4. Posar unes gotes de glicerina i la purpurina.
  5. I a menejar el pot...







TARGETA FELICITACIÓ, DECORACIÓ I PORTADA ÁLBUM DE NADAL

Avui he tornat a l'escola on vaig treball el curs passat (CEIP Vicent FAubell Zapata de la Llosa de Castelló) i m'he emportat un gran sorpresa al vore totes les coses que havien preparat per al Nadal. He fet unes quantes fotos, mireu quina xulada:



  • Portada àlbum Nadal:

  • Targeta felicitació:

  • Campanes:

  • Decoració del centre:
Que artistes que sou!!

18 de desembre 2011

LA CARTA ALS REIS

Buscant per la xarxa he trobat aquesta aplicació per tal d'escriure la carta als Reis Mags i enviar-la per internet.
Es tracta d'una aplicació en la que els nens i les nenes han de posar el seu nom, arrastrar alló que volen demanar. Els dibuixos ja estan preparats i després donar les gràcies al Reis Mags, o escriure el missatge que vullgen.

També la poden imprimir o enviar directament al correu dels Reis. Quan estiga enviada la carta, el Patge Reial ens ho fa saber.


És una aplicació molt divertida per escriure la carta amb els nostres alumnes.

17 de desembre 2011

PORTADA ALBÚM AMB CAPSULETES DE NESPRESSO

I per fí ja esta feta la portada per al àlbum de Nadal d'aquest any. Després de que molta gent, familiars, amicsm coneguts han estat guardant capsuletes de Nespresso, i de fer una gran neteja de café, per fí ja esta preparada.
Ací teniu el nostre arbre Nespresso:

Qué vos sembla? A que a quedat precios?

PER REALITZAR AQUESTA PORTADA, NECESSITEU:
  • 10 càpsules de Nespresso, a ser possible de colors variats.
  • Pistola de cola calenta, per pegar les càpsules ja xafades.
  • Cartolina negra (jo ho he fet negre, però amb roig també queda estupenda)
  • Rotulador platejat o daurat per escriu un missatge nadalenc, jo en el meu cas hem escrit, FELIZ NAVIDAD O BON NADAL
Les capsuletes, s'han de netejar molt bé, ja que tenen el café dintre i sol estar molt pegat o apretat. Després secar-les i xafar-les. Nosaltres les hem xafades amb un martell i clar aquesta es una feina un poc perillosa per als xiquets i xiquetes, així que ho vaig fer jo a casa meva. Peró després de tindre-les totes ja xafades, em va vindre al cap, que els meus alumnes les podrien haver xafat amb els peus. Així que s alguna vegada la voleu fer, penseu que amb el peu també es queden xafadetes. jajajajaj!!!

Ací vos deixe un picasa amb totes les portades de la Clase de los Peces, 5 anys:





ULLERA DE LLARGA VISTA PIRATA

Amb l'elaboració del projecte dels pirates de la classe de 5 anys, em realitzat la primera de les manualitats que he programat per al projecte. Una Ullera de llarga vista pirata.


MATERIALS:


  • Rotllo paper de cuina
  • Rotllo paper de wc
  • Paper de cuina
  • Cola Blanca
  • Pintura negra
  • Cinta adhesiva groga
  • Paper xarol groc
Els dos rotllos de paper es posen junts, fent que una part siga més grossa que l'altra.
Després amb el paper de cuina, es fa paper maché, envoltant els rotllo.

Quan estiga sec, pintar amb pintura negra.

Al dia següent posar un tros de paper xarol en un dels forats i pegar amb una cinta adhesiva de color groc.

11 de desembre 2011

PRESENTACIÓ NETVIBES: RACÓ DE SES NOSTRES IDEES 2.0


Per casualitats de la vida, coneixes a certes persones a través dels seus blocs i comences a compartir idees, experiències, maneres de fer, etc. Poc a poc, sorgeixen idees comunes que fan que neixi un petit projecte.

Volem presentar-vos aquesta idea per diversos motius:
  1. Per facilitar l’accessibilitat.
  2. Perquè sempre està actualitzat.
  3. Perquè en una pantalla en tens 100!
  4. Perquè està organitzat per temes.
  5. Perquè ens fa molta il·lusió.
  6. Perquè és una fusió dels nostres blocs:
  1. Perquè tu també en pots formar part!

Ja podeu gaudir del “RACÓ DE SES NOSTRES IDEES 2.0”


Si us agrada aquesta pàgina i voleu que els vostres recursos també hi apareguin podeu enviar-ho a la següent adreça, indicant la pestanya on voleu que surtin:


Si voleu conèixer a les diferents creadores d'aquesta proposta, cliqueu la següent imatge:


Ens encantaria comptar amb la vostra participació! Podeu deixar comentaris en la mateixa pàgina o en aquesta entrada. També ens podeu trobar al twitter (@raco_ses_idees) i al facebook (Racó de Ses Nostres Idees 2.0).


Esperem que us agrade tant com a nosaltres aquest petit racó! 
Laura Cuenca
Laura Tudón
Estrella Vilar



IL·LUSTRACIONS PER AL NADAL

He estat buscant il·lustracions boniques i divertides per al Nadal, i estic creant un album picasa amb les que vaig trobant.
Vos deixe l'enllaç Il·lustracions Nadal i les imatges.

10 de desembre 2011

CONTES DE NADAL


Buscant un conte de Nadal per als meus alumnes, he pensat en fer una entrada de contes sobre el Nadal. I la millor Web per trobar contes il·lustrats i divertits pense que és Una mà de contes, de TV3.
He fet una recopilació de tots els contes de nadal que hi apareixen a aquesta web.

EL NINOT DE NEU:

EL PETIT AVET

EN SALVADOR I L'OCA DE NADAL

EL GEGANT EGOÍSTA

09 de desembre 2011

REIS MAGS.CAT

Cercant per la xarxa cosetes dels Reis Mags he trobat una web dedicada explussivament al reis mags. És Reis Mags.cat

En Aquesta pàgina trobareu informació sobre el Reis Mags, Les cavalcades, El Tortell de Reis, aixi com moltes més curiositats. Podras fer la carta al Reis. Vos convide a que doneu una volteta per aquesta web.


08 de desembre 2011

VOCABULARI NADAL


Com que ja esta arribant el Nadal l'Ana Cañavate, ens torna a enviar un vocabulari, ara del Nadal.

HOLA!!!,
Sóc Ana Cañavate, amb motiu del nadal he preparat aquest llibre de vocabulari, està en castellà. Però de segur que vos aprofita.

Com diu l'Ana està en Castellà, només puga el passaré al València, per a que tots i totes el pugau fer servir.



Podeu descarregar aquestes imatges, en: VOCABULARIO NAVIDAD

CARTELLS PER A RACONS A L'AULA


L'Anabel Julian, m'ha enviat una adaptació dels cartells dels racons que vaig realitzar farà un temps.


Hola de nou!!!
Ja ho tinc fet! jejeje no em podia esperar!
T'ho envie en pdf, els primers són els que em vaig descarregar del teu bloc amb els quadres per a penjar la foto, l'ultim és el que he fet jo amb la teva ajuda! ;-)
 L'únic és que no sé llevar-li la marca d'aigua, i les lletres no m'han quedat tan guapetes com les teues, però.... estic contenta amb el resultat.
Quan és l'hora dels racons cadascú/-na agafa la seva foto i va al racó que més li agrada, i per aixó penja la seva foto, si algú/-na vol anar a un racó i està ple no pot  quedar-se i ha de buscar un altre. Els xiquets/-es es poden canviar de racó quan vullguen! Són totalment lliures!!

Gràcies de nou!
Anabel

P.D: Jo la imatge l'he trobat de la web 123rf.com, però com ja pots veure amb la marca d'aigua. On puc trobar-les sense marca d'aigua o pel contrari com es lleva la marca d'aigua?
 Fins prompte!!

Anabel quan tinga una estoneta faré uns entrada amb un tutorial per tal d'explicar com llevar la marca d'aigua. A les meues imatges li les vaig tindre que llevar. Jo també faig servir el 123rf.com.
Aci teniu el que ens envia Anabel:


Gràcies a tu per compartir les teues idees amb nosaltres.

06 de desembre 2011

AQUELLA NIT DEL BOSC

Farà cosa d'uns dies, un company de la infància es va posar en contacte amb mi, per fer-me arribar una gran noticia.
Sergí Morales, amés de ser un company de la infància, també és mestre d'educació Infantil, i amés acaba de començar la seua carrera literària.
Aquesta entrada, és per presentar-vos el seu primer llibre, un llibre per a adolescents, que tindrà molt d'exit.


La novel·la s'anomena AQUELLA NIT AL BOSC.
La presentació del llibre serà el dia 20 de desembre a la Biblioteca Pública de MISLATA.
Per anar fent boca, ací vos deixe un breu resum: 


"Xeta, podria ser la teua companya d'institut.
A Lupo podries trobar-te'l qualsevol nit de festa.
Joel vol que l'acompanyes a BALLAR.
Raül necessita trobar un amic...
Tenen la teua edat i són com tu però AQUELLA NIT DEL BOSC, els canvià la vida per a sempre."




La novel·la AQUELLA NIT DEL BOSC, escrita per Sergi Morales Pérez, il·lustrada per Ana Ruiz i publicada per ALUPA EDITORIAL, vol fer conscients els adolescents dels riscos que corren durant aquesta etapa. Evitar els perillosos jocs de l'adolescència està en les teues mans. El Bosc, està ple de perills.



Moltes gràcies Sergi per fer-me arribar aquesta meravella, espere que tingues molta sort.

ESTE NADAL SERÀ LA BOMBA!!

Espere arribar encara a temps. A lo millor encara hi ha algú que no té nadala, doncs jo vos oferisc una de molt divertida. És la nadala del BabalaCLub. Una nadala amb molta marxa.





Ací vos deixe la lletra de la canço:


Aquesta cançó me l'ha fet arribar una companya de l'escola, moltes gràcies Isabel C.

02 de desembre 2011

CAMPANETES DE NADAL

Fa cosa d'uns dies Carol Esquinas va publicar al mur del Facebook del Racó de l'Infant, una manualitat molt bonica i divertida.
CAMPANETES AMB CAPSULETES NESPRESSO.


La Carol ens conta com les ha fet:

Les campanetes Nespresso són molt fàcils de fer: càpsula Nespresso + clip + gomets en forma d' estrella + picarol. Amb un punxó es fa un petit forat a la part superior per poder passar el clip obert. A la part final del clip posem un picarol. També es pot canviar el clip per llana o fil daurat o platejat.

NADALES VALENCIANES I CATALANES

Farà ja un dies, vaig demanar als seguidors d'aquest bloc al facebook, que em dieren quines nadales son les seves preferides, o les nadales que van a realitzar a l'aula o a l'escola. Moltes son les seguidores que han contestat a la meua proposta. I aquestes son les seues propostes i sugerències!!


L'Elena Serrano i la Sara Vg ens proposen una nadala molt maca: Amb la llum del fanalet. I ens deixa un enllaç on podem trobar diferents tipus de sons d'aquesta nadala. Música per festes escolars
Jo he estat buscant un video d'aquesta nadala, aci el teniu:


Amb la llum del fanalet



Per un altra part Maite Morales Gasco ha fet una gran cerca per la xarxa i ens ha deixat una gran série de enllaços youtube. Ací vos deixe les Nadales de la Maite.


Ja és Nadal (Paco Muñoz)







Tampa, tapam. Al tall





L'olla de Nadal





El noi de la Mare



Quan somrius_Altres cançons de Nadal



M'agrada el Nadal_Damaris Gelabert



El dimoni Escuat



Allà dalt de la muntanya



Les dotze van tocant



La pastora Caterina



A Betlem me'n vull anar





El Rabadà



L'angelet i els pastors



Fins ací la llista de nadales de la Maite Morales.


Un altra seguidora la Carol Esquinas, també ha volgut deixar la seua nadala favorita, ací la teniu.


Rodolf, el petit cérvol



Al bloc d'idees magistrals podem trobar una fitxa d'aquesta cançó: 


Canço "Rudolf el petit cérvol"

Per últim teniu una nadala que ens deixa Material d'Infantil, vos deie l'enllaç: http://www.mediafire.com/?oz61dfor100s03b
IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.