Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

31 de maig 2012

BOMBOLLES DE COLORS II

Carol Esquinas, ens torna ha enviar una de les seues manualitats. Aquesta està relacionada amb la manualitat que vaig realitzar, bombolles de colors.
Em va agradar moltíssim la manualitat "Bombolles de colors". Nosaltres hem bufat les bombolles de sabó. Els infants han gaudit molt!
La veritat que és un altra possibilitat i una nova activitat per realitzar a l'aula.
Moltes gràcies.

Música per Somiar

Marta Granè, una gran seguidora d'El Racó de l'Infant, ens ha deixat aquesta meravellosa activitat musical que ella mateixa realitza amb els seus alumnes i que ens recomana.
Podem trobar aquesta activitat al bloc Fem Música!, un bloc molt xulo!
Aci vos deixe uns videos que Marta ha penjant al bloc, per tal de vore com es realitza l'activitat.

21 de maig 2012

Nou Bloc Protesta: Mestres Indignats




Ja farà uns mesos, que la política activa del nostre país està atacant als serveis públics. L’educació és un d’aquests serveis més atacats per les nombroses retallades, “decretazos”, augment de ràtios, baixada de sous, reducció de plantilles... mentides, i més mentides que fan que estiguem indignats, MOLT INDIGNATS.


Durant un dies hem estat pensat que podríem fer per tal de fer arribar la nostra veu a mestres, pares i mares, alumnes, a qualsevol part de la societat activa. Per això, l’equip d’Hiperactius 2.0 hem obert aquest nou bloc dedicat a la nostra Indignació. Un bloc per compatir les nostres i les vostres idees, on podreu expressar-vos, dir allò que voleu, UNIR-VOS. També tindrem apartats informatius, calendari de movilitzacions, enllaços d’interès, accions preses... i per què no? Un poc d’humor!

Et sents identificat? Creus que ens cal unir esforços per tal de combatre aquesta injustícia social? Tens ganes d’expressar la teva indignació? ...
Enganxa el segell identificatiu de Mestres Indignats i fes saber als altres la teva protesta davant d’aquestes retallades injustes i intolerants que està rebent l’educació actual. Junts hi tenim molt a guanyar! Cal lluitar junts per no perdre el dret a l’educació pública, el dret a una educació de qualitat! 
Protesta!!

Seguint l’iniciativa del Bloc SOSeducació es proposa posar els nostres blocs educatius en negre. Nosaltres com a Mestres Indignats posarem els nostres blocs en negre durant la jornada de Vaga. Si vosaltres també ho voleu fer sols teniu que insertar un gadget HTML/Javascript i copiar el següent codi:


Seguint aquests passos, a partir de les 00.00 del 22 de Maig el vostre bloc es quedarà en negre. Protesta!!

Joel Artigas - Educació i les TIC
Laura Cuenca - Ses meves feinetes
Laura Tudón - El racó de l’infant
Estrella Vilar - Idees Magistrals

14 de maig 2012

Bombolles de colors

No se si aquesta manualitat ja l'he publicat al bloc, però és que cada vegada que la realitze amb els alumnes m'agrada més i la vuic compartir amb vosaltres. Es trata de fer bombolles de colors.
I, com es fan les bombolles de colors?
Amb:

  • Pintura
  • Aigua
  • Rentavaixelles
  • Canyetes
  • Cartolina blanca
Com:
Posem en uns gots, un culet de pintura, prou aigua, per tal que la pintura estiga molt aquada, i unes gotes de rentavaixelles.
Amb una canyeta els nens i nenes començen a bufar i a fer bombolles.
Quan ja estiguen les bombolles fetes, deixarem caure la cartolina blanca damunt de les bombolles, mireu el resultat:



 
Les pintures de tota la classe. QUINA XULADAA!!

Amés he estat pensant en utilitzar aquesta manualitat per fer-la fons del Bloc. Qué vos sembla?? Quedaría bé??
Quina opiniño em doneu??


Premi: Bloc Favorit

Quina il·lusió, rebre aquest premi que corre per la xarxa. BLOG FAVORIT. Moltissimes gràcies Xeli Alcaide!! El premi m'arriba des del seu bloc: Aprenem a P-5. Un bloc que segueixo.
Les condicions d'aquest premi es que s'ha de seguir la cadena i passar-lo a 5 blogs que no tinguin més de 200 seguidors i penjar-ho a la pàgina de premis. Jo li passo a:


10 de maig 2012

Plantetes amb càpsules Nespresso.

Carol Esquinas ens deixa aquesta meravellosa idea de plantar llenties d'una manera diferent i vistosa.
M'ha encantat aquesta idea. 
Carol Esquinas ens explica:
"Hem posat una mica de cotó, aigua i llenties i... en 1 setmaneta creixen!"

09 de maig 2012

Pikipalabra

En Kike Pérez i Colomer, torna a compartir amb nosaltres una activitat per realitzar a les nostres aules. Aquesta activitat va dirigida als alumnes de primària. 
Es tracta del famós joc de Pasaparaula. Està editat per el departament d'educació de navarra. Crec que és un bon recurs per realitzar amb els alumnes del cicle mitjà o superior a la classe de castellà. 

Prouveu  a jugar al roscooo!!

Enllaços a Picassa

Ja sabeu com es aixó de la xarxa, l'altre dia en Kike Pérez i Colomer va compartir en mi mitjançant Google +, un document ple d'enllaços a diverses galeries picasa, classificats per temàtiques. La veritat que no té cap desperdici, i és una gran ajuda!!

Moltes gràcies Kike!!

04 de maig 2012

FINALISTES PREMI ESPIRAL EDUBLOGS 2012


Ja estan publicats el finalistes dels Premis Espiral Edublogs 2012.
Enhorabona a tots i totes les finalistes. Ara a preparar la llista de guanyadors i guanyadores....
Per vore el finalistes entreu açí.

01 de maig 2012

El symbaloo de roses de Sant Jordi

Se que ja fa temps que em celebrat la Diada de Sant Jordi, peró tenia pendent publicar aquesta entrada.

Si no recordeu malament, aquestes últimes setmanes hem estatfent entre tots/es un recull de roses de Sant Jordi per tindre un bagul accessible d'aquest tipus de manualitats. Doncs bé, passada la Diada he creat el symbaloo on estan tots els enllaços recollits. Voreu que estan ordenats per nivell (de P3 a CS) i podreu llegir a simple vista quin és el material bàsic del qual estan fetes les roses (així és més fàcil fer-se una idea).


A més, aquest symbaloo també el trobareu a la secció corresponent del "Racó de Ses Nostres Idees 2.0".

Finalment, només tenim que donar-vos les gràcies a tots aquells que us heu molestat en afegir les vostres troballes al document inicial mitjançant el formulari
Gràcies a vosaltres hem aconseguit més de 50 manualitats de roses diferents i fantàstiques! 
Encara podeu continuar enviant manualitats si en teniu. Segur que podriem crear un altre symbaloo. Gràcies a l'Estrella Vilar per la seua entrada al Bloc Idees Magistrals



IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.