Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

27 de maig 2013

Pintem amb aquareles casolanes!!

Ja fa un temps que realitze aquesta activitat amb els nens i nenes però pintant amb café. Aquesta vegada vaig pensar que la podria realitzar fent les temperes aquareles; vuic dir, posant molta aigua a la tempera i deixant-les molt aquades.
La idea d'aquesta activitat es pintar amb una cera blanca un dibuix en un full gran i després anr pintant el full amb diferents colors. 
Jo crec que unes imatges valen més que mil paraules. 
Mireu com han quedat!!









QUÉ VOS SEMBLA??

Pintem amb lleixiu!!

Ja acaba el mes de maig, i ja acaben les sessions de plàstica. Quina llastima li donara als nens i nenes.
Per al de guardar totes les activitats que hem realitzat en plàstica, les anem a guardar en una carpeta que hem pintat amb lleixiu....


Els nens i nenes la varen flipar... estaven molt emocionat i varen ser molt cuidadosos... Ningú és va fer malbé la roba.

Aci podeu vore com varen quedar les carpetes.. una pasada!!
jajajaja!!




16 de maig 2013

PREMI "ESTE BLOG ES UNA JOYA"

Les nostres amigues Ana i Rocio, ens envien aquest premi des del seu blog Aula Caracol. Elles també son guanyadores als premis Edublogs 2013. 

MOLTISSIMES GRÀCIES, EM FA MOLTISSIMA IL·LUSIÓ.

13 de maig 2013

CANVI DE LOOK!!

Bona nit raconers i raconeres!!
Després de l'euforía dels premis Edublogs, he estat donant-li voltes al cap al look d'El racó de l'Infant. Així que he estat fent una seria de modelets per al titol del bloc per tal de que vosaltres els seguidors trieu el que més vos agrada.
L'elecció es farà la facebook, on publicaré una enquesta per tal que la gent trie quin es el model que més els agrada.
Per poder votar al face, teniu que buscar el codic nom a l'enquesta i donar el vostre vist-i-plau.

Racó_1






Racó_2





Racó_3

Racó_4






Racó_5













Ara trieu i el que més vots tinga serà la nostra nova capçalera!! Moltes gràcies!!

11 de maig 2013

SOM GUANYADORS ALS EDUBLOGS!!


Si estem entre els cinc guanyadors dels premis espiral Edublogs en la categoria BLOGS DE MAESTROS Y MAESTRAS DE INFANTIL. Ens acompanyen com a blogs guanyadors:




















El proper 8 de Juny sabrem quin és el premi que ens correspon, ja que és farà una gala d'entrega a Madrid i allí es desvelaran totes les incognites. Quin serà el nostre premi??
Tindrem alguna baldufa??
 

08 de maig 2013

DERRETIM CERES

Aquesta setmana en l'hora de làstica hem fos ceres. 
Qué com ho hem fet? molt fàcil amb un .....
Si, si.. un secador...
El que hem fet ha sigut buscar caixes de cartro, i tallar trossos a tamanys a4. després amb la pistola de silicona hem pegat trossets de cera toba i amb el secador hem fos les ceres... La cara dels nens i nenes ha sigut aquesta:
I aquest és el resultat:






9 de maig: vaga general d'educació. S’estan carregant l’educació!



Mireu aquest video. Val la pena!!



Video #mareaverde

05 de maig 2013

FELICITATS MARE!!


Des d'aqui vuic felicitar a la meua mare i a totes les mares que segueixen aquest racó. Moltes felicitats gràcies per estar sempre al nostre costat. 

Mare t'estime.






Fils de colors i un casament

Ahir vaig estar penjant al bloc de costura Fils de colors, totes aquelles cosetes que vaig realitzr per al meu casament i que durant algun de temps m'han mantingut apartada del racó de l'infant.
He estat pensant en mostra-vos tot alló que he fet.
Espere que entengau el perque de la meua abséncia.
Ací vos deixe els enllaços.









04 de maig 2013

Mural de la Primavera

Ja més d'un més que la primavera va començar. Peró com que m'estic posant al dia allà va un mural que han fet els alumnes de la classe dels Cangurs. 
Son uns artistes!!

Dibuixem amb les mans

Que tal si dibuixem amb les mans?
És molt fàcil. Cada nen o nena tria un color i comença a estampar amb la ma un dibuix. La temàtica d'aquestos: LA PRIMAVERA.
Qué vos semblen?








Teatres de la Llum

Aquesta setmana a l'escola hem realitzat un taller amb els alumnes d'infantil. Aquest taller ha estat desenvolupat per la companyia Teatres de la Llum. Aquesta companyia esta formada per Vicent Ortolà, Mariola Ponce i Christian Feijóo.

Aquest teatre com el nom indica esta realitzat amb llums.
Mireu aquest video:La sombra de Peter Pan:


A l'escola realitzarem el taller: "La gramàtica de la Llum". Ací podeu vore fotos: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151627424211509.1073741838.152168996508&type=1


Si voleu vore més coses sobre aquesta companyia de teatre podeu visitar:
WEB: 

FACEBOOK
Espere que gaudiu de la llum.
IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.