Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

04 d’octubre 2013

5 d'Octubre. dia dels docents!!

Avui 5 d'Octubre tiching m'ha enviat aquest video per felicitar la nostra tasca docent. A tots i totes les docents molt bon dia. Sobretot a tots i totes aquells que estan lluitan per la seua llengua i els seus drets a les Illes Balears. Ho conseguireu.

03 d’octubre 2013

RODA DE LES ESTACIONS DE L'ANY

Aquesta és la roda que faig servir per a les estacions de l'any

LA FADA SETMANA I ELS SUES SET FILLS

Com ja vos vaig informar al facebook, tenia una nova manera de presentar els dies de la setmana, segurament algú tinga algunes idees més bones peró aquesta em va agradar i amés treballe l'ordre i les coses que treballem cada dia i coses que ocorren al poble.
Vos presente a la fada setmana:



La fada setmana tenia 7 fills que sempre estaven revolicats, un dia la fada va demanar als seus fills que es posaren per ordre de naixement:














El dilluns era el primer, era el nanet treballador, comença la setmana amb ganes de treballar i estudiar.



El dimarts és el segon, el fuster, el nanet que li agrada arreglar-ho tot.



El dimecres és el tercer, li agrada anar a comprar, i aprofita que al poble es dia de mercat per anar a comprar.





El dijous és el quat, el nanet fruiter, li agrada molt la fruita, per aixó els dijous toca fruita per esmorzar.



El divendres, és el quint, és le nanet cantant, que cada divendres ens portà un nova cançó, ball o dança per divertir-se.





I per ultim arriben els bessons, el dissabte i el diumnege, son els follets del descans, als que no els agrada treballar per aixó ens quedem en casa a descansar.

Aquesta és la história particular de la meua aula, al poble el dimecres hi ha mercat, el nostre dia de la fruita és el dijous i aprofitem que a la classe hi ha dos bessons igualets doncs per aixó el dissabte i el diumenge son dos dies iguals.

Que vos sembla la idea?


01 d’octubre 2013

RODOLINS NUMÈRICS

Preparant materials per al nou curs, vaig trobar un rodolins numérics la mar de graciossos. I quina casualitat que els vaig trobar al Picassa de la meua companya hiperactiva Laura del Bloc Ses Meves Feinetes. Quina xulada Laura, M'encanten...

Quines ganes tinc de fer-los servir amb els nens i nenes. Aci vos els deixe l'enllaç a picasa.


Full Dates Personals

Mare meua quan de temps sense escriure al Racó. Ja tenia ganes, peró els que teniu 3 anys ja sabeu que setembre sol ser una mica dur. Peró ací estem un altre cop.
M'agradaria deixar-vos un full per replagar les dades més importants dels vostres alumnes.
IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.