22 d’abril 2010

Història de Sant Jordi

VIDEO DE SANT JORDI, REALITZAT AMB PLAYMOBILS...
MOLT DIVERTIT!!


Cançó de Sant Jordi

Ací teniu un cançoneta de Sant Jordi, per a cantar amb el vostres alumnes.
Una canço de Dàmaris Gelabert!!
Vos deixe una fitxa de mostra, amb lletra de PAL i Lligada!!



SANT JORDI ARRIBA

SANT JORDI

Amb els alumnes de 3 i 4 anys hem realitzat aquestos punts de llibre!!
Han pintat els dibuixos i les lletres i per la part de darrere han fet una rosa amb els dits.
Pintant-se un dit sencer de color verd han fet la tija, i pintat-se la punta d'un dit de color roig han fet els pètals de la rosa. (Quan tinga algun exemple posaré les fotografies.)
Desprès ho plastificarem...


Materials:

  • Fotocopia punt de llibre
  • Témperes de color verd i roig
  • Rotuladors
  • Llapis

Punt de llibre:

SANT JORDI


Aquesta manualitat, també es pot realitzar a les escoles de primer cicle d'infantil!!

QUADERN PER A LA COEDUCACIÓ

Vos deixe un material per a treballar la coeducació


Libro Coeducacion PDF

08 d’abril 2010

LLIBRE DELS NÚMEROS 3-4 ANYS

Aci esta la part del llibre del números per a 3 i 4 anys.
Esta en lletra de PAl, i pode fer les pagines que més convinguen per als vostres alumnes!!

El meu primer llibres dels números

LLIBRE DE NORMES D'AULA

Ací vos deixe una mostra de normes d'aula. 
La podeu trobar en lletra de PAL i lletra lligada!!
Espere que vos faja profit!

LLIBRE DE NORMES


Llibre de Normes_lligada

MONA DE PASQUA!

Es tracta d'una dolça recepta que a tots els xiquets i xiquetes els agrada fer. 
La mona de pasqüa.


Ingredients(per a 6 mones individuals) 
1/4 de litre d'aigua, 
1/4 de litre d'oli, 
1/4 de quilo de sucre, 
6 ous, 
50 grams de llevadura, 
3/4 de quilo de farina. 





Mans a l'obra es calfa l'aigua fins que bulla. S'afeguis l'oli i a continuació el sucre i es remou fins que es desfà. Es baten els ous i s'afigen a la mescla antes que esta es gele. es desfà la mitat de la llevadura amb un poc d'aigua tèbia i també s'afig. tot junt es posa en un bol i es va afegint la farina. L'altra mitat de la llevadura es desfà entre les mans i s'afig a la farina. es treballa la massa fins a tindre una mescla homogènia i agradable al tacte, encara que consistent. es tapa amb una drap i es dixa en un espai calent aproximadament d'una hora i mitja a 2 hores, sense que es gele. Amb oli entre les mans s'estén la massa sobre hòsties, es fa un buit en el centre i es col•loca un ou dur amb la corfa ben rentada i es deixa que continue fermentant durant aproximadament 1 hora. A continuació s'introduïxen en el forn a temperatura mitjana (uns 180º) i es dixa que es dauren durant uns 15 minuts. * Conve no posarles molt juntes, perque a l'enfornar, creixen un poquet. * L'aroma ens dirà quan estan fetes.

A l'escola hem fet mones, i este és el resultat!


Donem forma:


Pintem amb un ou i decorem, amb sucre, anisets i fruita confitada 

Posem un ploma, i cap al forn.