Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

29 d’abril 2013

PREMI LIEBSTER AWARDMoltes gràcies a Xeli del bloc Aprenem a P-5, perque m'ha fet arribat aquest premi. M'ha fet molta ilusió.

Moltes grácies, guapissima!!Les condicions d'aquest premi son:

 • Nombrar y agradecer el premio a la persona/blog que me lo concedió.
 • Responder a las once preguntas que me han formulado.
 • Conceder el premio a once blogs que me gusten y que estén empezando.
 • Formular once preguntas para que respondan los blogueros a los que premio.
 • Visitar los blogs que han sido premiados junto con el tuyo.
 • Informar a los blogueros de su premio.
1.¿Por qué decidiste crear un blog y cuándo empezaste? la veritat que ja fa temps que vaig començar en aquesta aventura blocaire. Ja fa 3 anys un dia de febrer, acababa d'aprovar les oposicions i després de fer un gran recopilatori de material vaig decidir començar a compartir-lo. Per aixó va naixer el racó de l'infant. Després han vingut alguns blocs més....
2.Si no escribieras sobre los temas que tratas  en el blog ¿Sobre qué te gustaría escribir? al tindre altres blocs estic escrivint sobre alló que més m'agrada. les manualitats i la costura.
3.¿Cuál es tu post preferido?el post preferit és el d'una de les portades d'album que més hem va agradar realitzar amb els meus alumnes. La portada del projecte dels pirates ¿Por qué? És un dels projectes en el que més he disfrutat.
4.¿Qué te aporta tener un blog? No se que dir. La veritat que és una manera de desfogar-me i de espressar i escriure tot alló que faig i que m'agrada compartir.
5.¿Qué es lo que más te gusta del mundo 2.0? Conèixer a altres blocaires, i fer noves amistats. Que avui per avui ja son unes quantes.
6.¿Cómo planificas contenidos y temas para el blog? Crec que no planifique.. Pense que als seguidors i seguidores els pot ajudar o servir i allà que ho plasme.
7.¿Barajaste otros nombres para el blog antes de decidir el que tiene?Ara no m'enrecorde 
8.Si le pregunto a la gente que te conoce bien, ¿qué me dirían de ti? Que sóc una mica hiperactiva i una enamorada de la meua feina.
9.¿Qué haces en tu tiempo libre? ......
10.¿Qué consejo darías a las personas sobre el mundo de los blogs? Que és un món ple de diferents histories. Els blocs son un gran mon d'idees i de recursos...
11.¿Has vivido algún hecho importante a través del blog? a través d'aquest bloc no, peró del bloc conjunt Mestres Indignats si. El dia de la primera vaga general d'educació varem fer una gran tasca mostrant als seguidors i seguidores tot el que anava passant al llarg dels PPCC.

Els once blocs al quals els passe el premi son:
 1. http://mestramusical.blogspot.com.es/
 2. http://sesmevesfeinetes.blogspot.com.es/
 3. http://libretasdecolores.blogspot.com.es/
 4. http://eltrencaclosques.blogspot.com.es/
 5. http://laclasedemiren.blogspot.com.es/
 6. http://duendesjuguetones.blogspot.com.es/
 7. http://laclasedeluna.blogspot.com.es/
 8. http://educacioilestic.blogspot.com.es/
 9. http://ideesmagistrals.blogspot.com.es
 10. http://quantesidees.blogspot.com.es/
 11. http://profequehacemoshoy.blogspot.com.es/
Les preguntes que envie als blocs als que els passe el premi son les mateixes que jo he contestat:

1.¿Por qué decidiste crear un blog y cuándo empezaste?
2.Si no escribieras sobre los temas que tratas  en el blog ¿Sobre qué te gustaría escribir?
3.¿Cuál es tu post preferido?¿Por qué?
4.¿Qué te aporta tener un blog?
5.¿Qué es lo que más te gusta del mundo 2.0?
6.¿Cómo planificas contenidos y temas para el blog?
7.¿Barajaste otros nombres para el blog antes de decidir el que tiene?
8.Si le pregunto a la gente que te conoce bien, ¿qué me dirían de ti?
9.¿Qué haces en tu tiempo libre?
10.¿Qué consejo darías a las personas sobre el mundo de los blogs?
11.¿Has vivido algún hecho importante a través del blog?1 comentari:

IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.