Etiquetes

2.0 3 anys 4 anys 5 anys 8 de Març 9d'Octubre Abecedaris activitats aigua Albums Picasa Alimentaciò Altres Blogs Amics animals aniversaris aplicacions aquarel.la Auca aula Baldufa banner Benvinguts Biblioteca Bitacoras Blocaires blocs de catalunya Bombers caixa de llum calendaris Cançons cantants Cargols carnestoltes Carta cartells castanyada Castanyera Cefire Sagunt ceres Coeducació colaboracions col·laboracions Col·laboradors Col·laboratius compartir Conceptes Conciència Concursos Contes creacions Cubisme Cultura curset D'On Venim? Dani Miquel Decoració de l'aula descarregar Dia de la Mare Dia de la Pau Dia del llibre Dia del Pare Dia Mundial Autismes dibuixos dinosaures Discapacitats Dites diy Documental Dona Edublog Educació Educació Pública Educaciò Sexual Educaciò Valors Eines Digitals El Cos humà El Racó de l'Infant Els Castells English Enllaços Interés Enric Valor i Vives entrevistes escola d'estiu Escola Valenciana Espiral Edublogs Estacions any Estiu Experiències facebook festa Filosofia 3/18 Fils de colors Girafes graduats Guanyadors hàbits Halloween Hiperactivitat2.0 Hivern il·lustracions ilustracions Imatges Infantil i Primària Informàtica Inici de curs Inmigraciò insectes Jaume I Jclic jocs Jornades Lali Rondalla lapbook Lectoescriptura Les Falles Llengua i Tic Llibres Mandales Manualitat Matemàtiques Materials Mesos de l'any Mestre a casa Mestres Mestres Indignats mosca Música Nadal Nadales Nadons Natura Nespresso No a les retallades Normes d'aula Notícies NOU CURS Nova imatge Novadors números Oposicions OVNI P Panellets Participació Pasqua Patufet pedagogia de la llum PetxaKutxes Pinterest Piratas Pirates Plantes Plantilles Plàstica Poemes ponències Pop ART Portades Albums Premi Premis Presentacions primària Primavera Primer Cicle Primària Problemes Projecte Noria projectes Propostes Propostes 3 anys Propostes 4 anys Propostes 5 anys Protesta punt de llibre Quaderns activitats RAC1 racons radio Realitat 2.0 Receptes de Cuina recomanacions Recursos Recursos per a AL Recursos per a EE Recursos per a PT Recursos TIC Reis Mags Relaxació Religió Reproducció Revista Maestra Infantil rodolins Roses rutines Sant Jordi seasons Seguidors setmana Setmana Santa SIstema Solar Stic.cat Symbaloo Taller Tardor Targetes Nadal teatre Teatres de la Llum Técniques Plàstiques temps atmosféric TicS Titella Tomàs Gonzalez tradicions Un Racó de Manualitats Univers Vaga Valors Vella Quaresma Videos Visites Vocabulari votacions WebS Xarxes Xtec

18 de juliol 2013

Escola d'Estiu. Realitat 2.0 EXPERIÈNCIES TIC EN CATALÀ A LES AULES


Com vos vaig explicar el passat 15 de Juliol, ahir dimecres vaig participar en l'escola d'estiu Rafael Altmira, per tal d'apropar als estudiant de magisteri i alguns mestres en actiu com treballar la lectoescriptura digital amb els nens i nenes. 


La presentació que vaig portar a terme és la següent, amb alguns problemes técnics, però la varem poder salvar. jajajaj!!


Vaig compartir el mati amb Salomé Recio, Mestra d'Infantil i una gran amant de les noves técnologies. La veritat que va fer una presentació del seu treball amb els nens i nenes estupenda. Hem vaig quedar enemorada de la seua manera de treballar. 
Podeu seguir a Salomé al seu bloc personal: 
En aquest bloc trobareu la seua presentació d'aquests jornades.
Salomé també té un bloc d'aula, en ell podeu trobar tota la feina que fa amb els alumnes. Aquesta mestra treballa molt amb la pdi, e internet, les fitxes estan passades de moda...
Descobriu tot el que fa, es meravellós.


També m'agradaria parlar-vos de Rosa Estopa. 
Rosa és la creadora d'uns diccionaris fets per nens i nenes. Amb col·laboració de tres escoles, va elaborar un diccionari cientific, on els nens i nenes donaven la seua explicació de les coses.
Aquestos son els llibres:

Son meravellosos.
també podeu trobar recursos sobre aquest diccionari a la xarxa, ja que hi ha una web on els mestres i alumnes podem participar per anar creant un diccionari de nens i per a nens en xarxa.
Entreu en:
Jugant a definir ciència, sobretot en l'apartat de resultats allí trobareu tot el material en xarxa, així com les activitat que es poden realitzar.
Crec que jo aquest any em faré l'ànim i treballaré amb els nanos el léxic i participarem en aquest projecte.

Per acabar aquesta entrada, donar les gràcies a tots i totes les participants d'aquesta escola d'estiu 2.0, i sobretot donar les gràcies a Sandra Montserrat i Pep Hernández per confiar en mi per a aquestes jornades. Mil gràcies. Ha estat una gran experiència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

IBSN: Internet Blog Serial Number 111-234-567-8 Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.